Biga’da Şen ile Değişim Zamanı

Resim
Özet
:
31 Mart'ta yapılan Yerel Seçimler sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Alper Şen, önceki dönem Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'dan Biga Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

Biga tarihinin rekor oyu ile seçimlerden zafer ile ayrılan Alper Şen, Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Başkanlığı ve yüzlerce destekçisi ile belediye önünde bir tören düzenledi. Biga Belediye Başkanı Alper Şen konuşması sonrasında dualar edildi ve kurban kesimi yapıldı. Devir teslim töreni, eski ve yeni belediye başkanın nezaket içeren konuşmalarıyla sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

Alper Şen, görevi devraldığı konuşmasında, kendilerine verilen bu sorumluluğun bilincinde olduklarını ve Biga için çalışacaklarını ifade etti. Bülent Erdoğan ve yönetimine önceki çalışmaları için teşekkür eden Şen, “Doğru işlere, hayır duası alacağımız hayırlı işlere vesile olmak istiyoruz. Yarın sabah itibariyle bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için var gücümüzle çalışmaya başlayacağız. Biga'mız yeni bir döneme girmiştir. Hızlı bir şekilde değişimi hissettireceğiz. Çok çalışacağız, bugün itibariyle yetki, sorumluluk ben ve arkadaşlarımızdadır. Hayırlı olsun." dedi.

Devir teslim törenine CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Özgür Ceylan, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar ve diğer parti yetkilileri katıldı. Tören, Alper Şen ve ekibinin belediye binasına geçişiyle son buldu. Alper Şen, başkanlık koltuğunda ilk açıklamasını yaparak, Biga için çok çalışma sözü verdi.

X