Biga Fenerbahçeliler Taraftar Derneği'nin davetiyle Biga'ya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ı ziyaret etti. FB Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Işık'a 'a isimli ve futbolcuların imzası bulunan forma hediye etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Başkan Işık ise özel baskı orijinal Nutuk'u ve birlik beraberlik ve birlikte yaşamayı simgeleyen Biga Belediyesi'nin logosunun yer aldığı hediyeyi Başkan Yıldırım'a hediye etti.

Ziyarette konuşan FB Başkanı Aziz Yıldırım; "Biga'da gördüğüm kadarıyla bu birlik ve beraberlik burada lafta kalmamış. Bunun için tüm taraftar derneği başkanlarını tebrik ediyorum. Biga'ya 15 yıl önce gelmiştim.  Bu Biga'ya üçüncü gelişim. Oradan buraya çok gelişme göstermiş. Allah size daha uzun süre hizmet etme gücü versin" dedi.

Ziyaretle ilgili paylaşım yapan Başkan Işık; "Fenerbahçe Türkiye'de çok önemli bir kulüp ve sivil toplum kuruluşu. Aziz başkanımız zor bir dönemde kimsenin ağzına alamadığı gerçekleri ifade etme cesaretini gösterdi. Haklı olduğunu da tüm Türkiye gördü. Bu nedenle kendisini tebrik ediyorum. Biz Biga'da her alanda olduğu gibi spor alanında da bir ve beraber olmayı başarıyoruz. Bütün taraftar derneklerinin bir arada maç izleyebildiği bir ilçe olmayı başarıyoruz. Umarım bu birlik ve beraberlik görüntüsü tüm Türkiye'ye buradan örnek olur. Bu Başkanımıza ziyareti, samimi sohbeti ve benim için çok anlamlı hediyesi için teşekkür ediyorum. Başkanın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan hayranlığı ve sevgisi beni ayrıca mutlu etti" ifadelerini kullandı.

• Aziz Yıldırım, Başkan Işık'ı ziyaret etti