Anneler Günü'nde Biga Belediye Başkanı İsmail Işık eşi Ruhan Işık ile birlikte, pazar günü Abdiağa Piknik Alanı'nda karanfil dağıttı.

Başkan Işık, piknik yapan ailelerle de bir süre sohbet etti. Annelerin yanı sıra anne adaylarına da karanfil uzatan Başkan Işık, piknikçilerin bebeklerini de sevdi.

Aynı gün 2016 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde kalleşçe şehit edilen Uzman Onbaşı Ulaş Açıkgöz'ün annesi Kaniye Açıkgöz'ü de ziyaret etti.

Başkan Işık Anneler Günü mesajında; "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lider yetiştiren Zübeyde hanım olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Anneler Günü etkinlikleri kapsamında aynı gün Biga Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şef Şerife Gümülcine yönetiminde Anneler Günü'nde tüm anneler için en güzel eserlerini seslendirdi. Konser sonrası Belediye Meclis Üyesi Birol Özlenir koro adına Şef Şerife Gümülcine'ye çiçek takdim etti.

• Başkan Işık'tan şehit annesine Anneler Günü ziyareti