27 yayınevi ve 45 yazarın yer aldığı Biga Belediyesi Kitap Fuarı’nın 1’incisinde Murat Aksoy, Nurgül Ateş, Haldun Açıksözlü, Dilara Keskin, Emre Gül, Koray Yersüren, Yusuf Piliç kitaplarını imzaladılar. Erhan Candan ve Gülay Batur workshop ve söyleşinin dışında kitaplarını imzaladılar. Ayşe Özlem İnce, Deniz Durukan, Kemal Ulusu, Gonca Özmen ve Suat Özkan ise söyleşi ve imza gününde okurlarıyla buluştular.

Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde 6’ıncı gününe giren Biga Belediyesi Kitap Fuarı’nın hafta sonu programında da dikkat çeken isimler Biga’da olacak. Bugün programında Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Yalın Alpay ve Burak Soyer saat 14:00’te kitaplarını imzalayacaklar. Saat 17:00’de dizi oyuncusu Murat Tavlı imza günü gerçekleştirecek. Saat 15:00’te ise anlatacakları merakla beklenen Prof. Dr. İlber Ortaylı söyleşi gerçekleştirecek ve ardından kitaplarını imzalayacak.

• İlber Ortaylı Biga Belediyesi 1. Kitap Fuarı’nda