Biga Belediyesi'nin mahallelerde düzenlediği halk iftarlarının ilki Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. İlk mahalle iftarına halkın ilgisi yoğundu.

Biga Belediyesi bu yıl 13 iftar gerçekleştirecek. Bu iftarlar sırasıyla Engeliler Derneği (23 Mayıs), Çavuşköy Mahallesi (24 Mayıs), Çiçeklidede Mustafa Munip Efendi (27 Mayıs), Yeniceköy Mahallesi (29 Mayıs), Belediye personeli (31 Mayıs), Şirintepe Mahallesi, Kırlar Mevkii, Siteler bölgesi (4 Haziran), Sakarya Mahallesi (6 Haziran), Kalafat (8 Haziran), Hamdibey Mahalesi (10 Haziran), Turan Mahallesi ve TOKİ (12 Haziran) olarak gerçekleşecek.

Ayrıca Biga Belediyesi ve hayırseverlerin destekleriyle Çınarlık Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri'nde Ramazan boyunca her gün iftarlar devam edecek.

• İlk mahalle iftarı Cumhuriyet Meydanı'nda