Biga'da geçtiğimiz hafta meydana gelen trafik kazasında Engin Özer isimli şahıs kullandığı otomobille üniversite öğrencisi Fatma Kılıç isimli öğrenciye çarpmış ve öğrencinin ölümüne neden olmuştu. Hastaneye kaldırılan genç kız tedavisi yapılmak üzere Çanakkale’ye sevk edilirken yolda hayatını kaybetmişti.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde yeni kafelerin bulunduğu bölgede gerçekleşen kazada, hayatını kaybeden Biga Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler 1.sınıf öğrencisi genç kız Fatma Kılıç adına Biga Belediyesi ve Biga Gençlik Meclisi Şirintepe Mahallesi Siteler Camii'nde Mevlit okutuldu ve Cuma Namazının ardından pilav ikramında bulunuldu.

Biga Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Fatma Kılıç için okutulan Mevlit'e Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Suat Uğur, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Tarım Müdürü Vasfi Karaca, Biga Kent Konseyi Sekreteri Murat Gülcen, Biga Gençlik Meclisi Başkanı Suat Sayı, ÖTK temsilcileri, öğrenciler ve halk katıldı.

• Üniversite öğrencisi için Mevlit okutuldu