Yaklaşık 20 gün önce Zabıta Komiserliği kadrosuna girmeye hak kazanan Biga Belediyesi Zabıta Müdürülüğü'nde görev yapan 4 personelin ataması gerçekleştirildi

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın makamında yeni armalarını alarak Zabıta Komiserliği görevlerine resmen başlayan Biga Belediyesi Zabıta personellerini tebrik eden Belediye Başkanı İsmail Işık; "4 arkadaşımız görevde yükselme sınavını başarıyla tamamladılar ve komiserliğe terfii ettiler. Bugün atamaları da gerçekleşti. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Zabıta Müdürlüğü'nde çalışan  Cengiz Şeker, Mustafa Çakmak, Gürkan Arslan ve Evren Genç'in atamalarının kesinleşmesinin ardından resmi olarak Zabıta Komiserliği görevlerine başladılar.

• Zabıta Komiserleri yeni armalarını aldılar