Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Başkanlığı'nca Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene katıldı. Törenin ardından Biga İlyas Bayram Stadyumu'nda gerçekleşen resmi törene katılan Başkan Işık; "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bugün. Geleceğimiz gençlerimizin eğitiminde. Geleceğimiz gençlerimizin bilgisinde. Geleceğimiz gençlerimizin cesaretinde. Geleceğimiz gençlerimizin Atatürk sevgisinde. Cumhuriyetin ve 19 Mayıs tarihinin önemini çok iyi kavrayan ve milli değerlerimiz için korkusuzca mücadele eden gençlerimizin bayramını kutluyor, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

• Başkan Işık, gençlerin bayramını kutladı

Copyright© 2004 - 2016 Biga Belediyesi Tüm hakarı sakldır.