23 Nisan Çocuk Şenliği

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu 2 gün boyunca süren birbirinden farklı etkinliklerle Şehir Parkımızda yaşadık.

Fidanlar diktik, tohumlar dağıttık, danslar ettik, oyunlar oynadık. Çocuklarımızın bayramını Biga'mıza yakışır şekilde kutladık.

Katılımlarıyla miniklerimizi sevindiren Belediye Başkanımız Alper Şen'e, organizasyonda büyük emekleri olan Belediye Meclis Üyelerimize, belediye personelimize ve yarınlarımızın umut ışıkları çocuklarımıza teşekkür ederiz.

Çocuklar her şeyimiz; neşemiz, geleceğimiz, umudumuz.