18. Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nın Açılışını Gerçekleştirdik.

Çanakkale Valimiz Sayın Ömer Toraman, TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale Milletvekillerimiz, Biga Kaymakamımız Sayın Ercan Kayabaşı, Biga TSO Başkanımız Sayın Şadan Doğan, il ve ilçe protokolümüzün katılımlarıyla 18. Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdik.

Fuarımıza katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara, emeği geçenlere Biga'mız adına kalpten teşekkür ediyorum.  Fuarımızın Biga’mıza, Güney Marmara’ya ve ülkemize hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum.