Biga Belediyesi Çocuk Oyunları Şehir Parkı'nda Başladı!

Biga Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Oyunları, Şehir Parkı'nda büyük bir coşkuyla başladı. Etkinliğin ilk gününde çocuklar, yakar top, halat çekme ve mendil kapmaca gibi birbirinden eğlenceli oyunlarla dolu dolu vakit geçirdi.

Biga Belediyesi Çocuk Oyunları Şehir Parkı'nda Başladı!

Etkinlik, Biga Belediyesi'nin çocuklara yönelik sosyal ve sportif aktiviteler sunma amacıyla düzenlendi. Şehir Parkı, çocukların güvenli bir ortamda eğlenmesi ve sosyalleşmesi için ideal bir mekan olarak seçildi. İlk günün yoğun katılımla gerçekleşmesi, etkinliğin ne kadar sevildiğinin bir göstergesi oldu.

Etkinlik kapsamında sadece geleneksel oyunlar değil, aynı zamanda bilim deney gösterileri, jimnastik ve modern dans, toprak ekim ve işleme gibi eğitim ve öğretici aktiviteler de yer alıyor. Bu sayede çocuklar hem eğlenecek hem de yeni şeyler öğrenecek.

Çocuk Oyunları etkinliği, yaz boyunca devam edecek ve her hafta farklı oyunlar ve aktivitelerle çocukları buluşturacak.