Biga Belediyesi’nde E-Ruhsat Dönemi

Akıllı Kent Otomasyon Sistemleri kapsamında “360 Derece Sokak Görüntüleri Destekli Entegre Kent Bilgi Sistemi Proje’sinin” E-Ruhsat Uygulaması aşamasını 15.05.2024 tarihi itibariyle devreye alıyoruz.

Biga Belediyesi’nde E-Ruhsat Dönemi

​Bu uygulama ile beraber imar ruhsat süreçlerinin şeffaflaşması, hızlanması ve müelliflerin yaptıkları ozalit ve ulaşım masraflarının minimuma inmesini hedeflemekte olup, hem kurum çalışanları hem de müelliflerin değerli vakitlerinden tasarruf sağlamış olacağız.

​E-Ruhsat sürecine ilişkin meclis salonumuzda bugün gerçekleşen proje tanıtım toplantısına Belediye Başkanımız Alper Şen, paydaşlarımız Mimarlık-Mühendislik-Müteahhitlik Firmaları, Yapı Denetim Firmaları, Biga Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Grubu, Netcad Yazılım A.Ş., basın mensupları, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Proje Tasdik ve Ruhsat Bürosu personelleri katıldı.