Biga Belediyesi'nden Tam Kadro Aşure İkramı

Biga Belediyesi, Muharrem ayının manevi atmosferinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Belediye Başkanı Alper Şen, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Tulnay, meclis üyeleri ve belediye personelleri Bigalılara çeşitli noktalarda aşure ikramında bulundu.

Biga Belediyesi'nden Tam Kadro Aşure İkramı

Birlik ve beraberliğin sembolü olan aşure, Biga vatandaşlarınyoğun ilgisiyle karşılandı. Belediye Başkanı Alper Şen, yaptığı açıklamada, "Muharrem ayının getirdiği huzur ve bereketi paylaşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına bu özel günde aşure ikramında bulunduk. Hemşehrilerimizin yüzlerindeki tebessüm, bizleri de mutlu etti" dedi.

Meclis üyeleri ile birlikte gerçekleşen aşure ikramı, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Başkan Şen, "Bu anlamlı günde, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirdik. Muharrem ayının getirdiği huzur ve bereketin, tüm Biga'mıza yayılmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.