Retrobüs, Bigalı Kardeşler ve DJ Mustafa Birtek Biga’mızda sahne aldı.

18 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında, İrfan Şahin Er Meydanı’nda düzenlenen konserlerde Retrobüs, Bigalı Kardeşler ve DJ Mustafa Birtek sahne aldı.

18 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında, İrfan Şahin Er Meydanı’nda düzenlenen konserde,  Retrobüs, Bigalı Kardeşler ve DJ Mustafa Birtek’in sahne aldığı etkinlik, Biga halkına unutulmaz anlar yaşattı. Biga Belediye Başkanı Alper Şen, belediye meclis üyeleri ve binlerce Bigalı vatandaşın katılımıyla gerçekleşen bu özel gecede, şehrimizin kurtuluşunun 102. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Başkan Şen, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Biga’nın geleceği için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Kutlamalar, renkli görüntülerle dolu bir akşama sahne oldu.