ŞİRİNTEPE MAH. TRAFO ALANI PLAN TADİLATI

İ L A N

Belediyemiz Meclisinin 06/08/2024 tarih ve 2024/63 sayılı kararı ile İlçemiz, Şirintepe Mahallesi 1140 ada 16 nolu parselin batısındaki ve güneybatısındaki alanda elektrik şebekesi içerisinde mevcut abonelerin düzenli ve sağlıklı enerji alabilmeleri, yeni enerji taleplerine cevap verilebilmesi amacı ile yeni tesis edilecek trafo merkezi için tespit edilen alanda "trafo alanı" olarak işlenecek şekilde Yetkili Şehir Plancısı’na hazırlatılan 1/1000 ölçekli Tadilat Uygulama İmar Planları; 3194 Sayılı İmar Kanununun 8. maddesinin "b" fıkrası gereğince tasdik edilmiş olup; aynı maddeye göre bir ay süre ile askıya asılmıştır. Adı geçen yerdeki plan ile ilgili itirazları olanlar itirazlarını 16/09/2024 Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar yapmaları gerekmektedir. Sayın Halkımıza duyurulur.

ŞİRİNTEPE MAH. TRAFO ALANI PLAN TADİLATI.pdf